Presentation

Jag som driver Wallén Trädgård & Design, heter Li Wallén. Jag har en bakgrund som bildkonstnär, pedagog och trädgårdsmästare. Just nu arbetar jag halvtid i trädgårdsbranschen och halvtid i skolans värld, som specialpedagog.

Jag studerar Trädgårdsdesign på Trädgårdsakademin, för att fördjupa mina kunskaper i den ädla konsten att skapa gröna rum. Detta innebär att jag valt att under 2020 erbjuda trädgårdsdesign till studentpris, dvs halva ordinarie priset.

💚

Sedan jag skaffade min första trädgård, för snart 20 år sedan, har mitt största intresse och glädjekälla varit trädgårdsdesign och odling. Jag älskar att skapa vackra miljöer för umgänge, återhämtning och odling.

2014 medverkade jag, med öppen trädgård, i Tusen Trädgårdar. Vilken underbar upplevelse! Trots att trädgården var en liten radhusträdgård, hade jag skapat lummiga rum för familjen, hunden och våra dvärghöns.

2018 började jag bitvis sadla om till trädgårdsdesigner/trädgårdsmästare, för att januari 2020 ta steget och starta företag.

2022 kommer jag återigen att öppna min (nuvarande) trädgård för besök under Tusen trädgårdar. Det ser jag fram emot. Vi ses!?